Wat wij doen

Vermogensplanning

Vermogensplanning

De financiële planning van meerdere generaties wordt steeds belangrijker. De experts van PFPC beschikken over uitgebreide ervaring om personen, gezinnen en families oplossingen op maat te bieden voor hun specifieke situaties en behoeften. Wij zijn ons ervan bewust dat de belangrijkste doelstellingen bij het doorgeven van vermogen aan de volgende generatie zijn:

  • Voortzetting van bedrijfsactiviteiten
  • Stabiele en continue groei van het familievermogen
  • Fiscale efficiënte overdracht van vermogen tussen generaties

Naarmate de samenstelling van families verandert, zult u er zeker van willen zijn dat u een gedeelde visie heeft. Communicatie -luisteren en praten- kunnen jongere familieleden in staat stellen om bij te dragen aan de oude waarden van de familie en deze te begrijpen.

Vermogensbeheer kan bijzonder complex zijn naarmate overheidsbeleid en belastingwetgeving veranderen. Het inzetten van financiële, juridische en fiscale professionals kan helpen, maar families moeten waakzaam zijn bij het begrijpen en evalueren van hun werk. Het is verstandig om de volgende generatie hierin te trainen alsmede de volgende generatie te overtuigingen wat verstandig is en hoe het familievermogen kan worden behouden.

Neem contact op

6 + 5 =