Over ons

Specialisatie, kennis, ervaring, onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid.

Over ons

PFPC profileert zich als een boutique consultancy kantoor gespecialiseerd in fiscale en financiële structurering. PFPC heeft een wereldwijd, multidisciplinair netwerk ontwikkeld van specialisten die hun klanten graag hoogwaardige diensten aanbieden op het gebied van belastingen, financiën, juridische zaken alsmede boekhouding.

Wij streven naar praktische, op maat gemaakte oplossingen. We werken met een hands-on mentaliteit en hebben een projectgerichte benadering. Door onze klanten te voorzien van tijd- en kostenefficiënte oplossingen combineert PFPC haar uitgebreide praktijk met fiscale, juridische en boekhoudkundige diensten.

Laten we samenwerken

Onze waarden

De belangrijkste reden waarom onze klanten vertrouwen in ons stellen zijn: specialisatie, kennis, ervaring, onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid. Wij geloven sterk in de kracht van een multidisciplinair wereldwijd netwerk van specialisten gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit, responsiviteit en expertise. Met deze principes willen we voor onze cliënten vertrouwensvolle raadgever zijn. Samen met onze klanten willen we creatieve en innovatieve oplossingen vinden om hen te helpen hun doelstellingen te bereiken.

Internationale & lokale expertise

Wij bieden wereldwijd diensten aan op het gebied van financiële en fiscale structurering. Wij zijn ervan overtuigd dat internationale expertise hand in hand gaat met een internationale klantbenadering.

Relaties met klanten

Kwaliteitsvolle dienstverlening is de primaire sleutel om klanten tevreden te stellen. Het onderhouden van goede relaties met klanten helpt ons bedrijf om de reputatie bij onze klanten te verbeteren. Het helpt ook om ons bedrijf te differentiëren in de ogen van de klant. Bij PFPC begrijpen we dat de klant altijd op de eerste plaats komt, hoe dan ook. Wij in staat om klanten en prospects vaste honoraria te bieden voor een project of bepaalde transacties. Als we op uurbasis werken, kunnen klanten onze kosten monitoren.

Maximale effectiviteit

Inzicht in de bedrijfsomgeving en strategische doelstellingen van onze klanten is essentieel om hen te voorzien van eersteklas diensten. Onze fiscale en juridische experts zijn gespecialiseerd in zowel industriesectoren als praktijkgebieden voor maximale effectiviteit. PFPC heeft ruime ervaring met het adviseren van klanten op de volgende gebieden in de industrie:

  • Onroerend goed
  • Private equity
  • Mijnbouw
  • Energie vaardigheden
  • Infrastructuur en vervoer

Efficiënte oplossingen

In een poging om onze klanten kostenefficiënte oplossingen te bieden, combineert PFPC haar uitgebreide fiscale praktijk met vertrouwen en bedrijfsbeheerdiensten. Wij bieden wereldwijd diensten aan op het gebied van internationale belastingplanning en financiële en fiscale structurering. Wij zijn ervan overtuigd dat internationale expertise hand in hand gaat met een internationale klantbenadering.

Het PFPC-team kan omschreven worden als dynamisch en echt internationaal met uitstekende records en in staat om advies van hoge kwaliteit te geven aan onze internationale klantenkring. PFPC vertrouwt verder op haar wereldwijde netwerk om cliënten flexibele oplossingen te bieden in bepaalde belangrijke rechtsgebieden.