Wat wij doen

Private equity

Private equity

PFPC biedt private equity cliënten één enkel toegangspunt om een breed scala van uitdagingen op te pakken. PFPC adviseert klanten in alle stadia van het investeringsproces – van de oprichting van het fonds en het doen van investeringen, tot doorlopende portefeuilleondersteuning met inbegrip van herstructureringsadvies, tot de exit-strategie-.

Onze kennisbasis omvat een waaier van industrieën, daarnaast kunnen de cliënten van PFPC rekenen op haar uitstekende wereldwijde netwerk om haar klanten wereldwijd te bedienen.

Investeringen worden steeds meer geglobaliseerd. Als gevolg hiervan moeten private equity managers zich aanpassen aan tal van lokale regels en omstandigheden.

De private equity-sector is sterk gespecialiseerd geworden, waarbij de spelers zich richten op specifieke geografische markten, marktsegmenten en ontwikkelingsstadia.

Private equity doet een investering om waarde te creëren. Een nieuwe deal ontstaat vaak uit een bestaande deal of joint venture met andere investeerders. Exits worden gerealiseerd door middel van verkoop of beursintroducties.

PFPC biedt een visie op structuren en de belangrijkste uitdagingen waar private equity mee te maken krijgt.

Neem contact op

7 + 5 =